dental-texture-endodontie

Pune-ți zâmbetul sub lupă.

Endodonția este specialitatea dentară preocupată de studiul și tratamentul pulpei dentare, fiind una dintre cele mai frecvente proceduri atunci când dintele este profund afectat de caria dentară.

Endodonția implică fie conservarea unei părti, fie a întregii pulpe dentare sănătoase, fie îndepărtarea întregii pulpe în cazul în care este afectată ireversibil. Endodonția nu implică doar tratamentul dinților cu țesut pulpar infectat, ci și conservarea dinților care nu au reușit să raspundă la tratamentul endodontic non-chirurgical sau a dinților care au dezvoltat leziuni noi, de exemplu, atunci când este necesară re-tratarea canalului radicular sau în chirurgia periradiculară.

Tratamentul canalului radicular implică, în cele mai multe cazuri, îndepărtarea pulpei dentare deteriorate și infectate, curățarea și dezinfectarea întregului canal, umplerea și etanșarea sistemului canalului radicular și plasarea unei restaurări directe precum umplerea compozitului sau restaurare indirecta precum utilizarea unei coroane dentare.

logo

O echipă de stomatologi care lucrează pentru a vă asigura că aveți cel mai bun zâmbet.

PROGRAM DE LUCRU

Luni: 13:00 – 20:00

Marţi: 08:00 – 15:00

Miercuri: 13:00 – 20:00

Joi: 13:00 – 20:00

Vineri: 08:00 – 15:00

Sâmbătă – Duminică: Închis
Privacy-law
rsz_secureid
BLOG
Gustări sănătoase pentru copii, aprobate de medicul dentist
Gustări sănătoase pentru copii, aprobate de medicul dentist
Cu toții știm cât de importante sunt alimentele sănătoase care să placă copiilor dar să fie și benefice pentru sănătatea dinților. Alegerea gustărilor potrivite poate ajuta la prevenirea cariilor și la menținerea unui zâmbet sănătos.  Iată câteva gustări delicioase pe care le poți oferi copiilor tăi: Fructe proaspete și legume crocante Fructele sunt întotdeauna o...

© 2023 Dental Texture – All rights reserved.