dental-texture-ortodontie

Ortodonția este ramura stomatologică care se ocupă cu alinierea dinților care sunt poziționati în mod necorespunzător, folosind  diverse tipuri de aparate dentare.  Alinierea estetică a dinţilor cu aparate aduce atât un beneficiu armoniei dento-faciale cât şi funcţionalităţii aparatului dento-maxilar. Pacienţii noştri se bucură de un zâmbet mai sănătos, de o masticaţie eficientă, dar şi de lipsa durerilor articulare.

Adultul care apelează la tratament ortodontic se încadrează într-una din cele două categorii: este fie acel pacient care ar fi trebuit să poarte aparat dentar încă din copilarie, dar din diferite motive nu a făcut-o şi odată ajuns la vârsta maturității conștientizează necesitatea tratamentului, fie este un pacient care pentru a putea beneficia de alte tratamente stomatologice (de pildă, inserarea unui implant sau realizarea unei lucrări dentare), trebuie întâi să corecteze malpozițiile dentare apărute odată cu trecerea timpului.

Indiferent de categoria în care se încadreaza, pacienții manifesta un entuziasm tot mai mare în ceea ce privește purtarea aparatelor dentare, cu precădere a aparatelor fizionomice.

logo

O echipă de stomatologi care lucrează pentru a vă asigura că aveți cel mai bun zâmbet.

PROGRAM DE LUCRU

Luni: 13:00 – 20:00

Marţi: 08:00 – 15:00

Miercuri: 13:00 – 20:00

Joi: 13:00 – 20:00

Vineri: 08:00 – 15:00

Sâmbătă – Duminică: Închis
Privacy-law
rsz_secureid
BLOG
Gustări sănătoase pentru copii, aprobate de medicul dentist
Gustări sănătoase pentru copii, aprobate de medicul dentist
Cu toții știm cât de importante sunt alimentele sănătoase care să placă copiilor dar să fie și benefice pentru sănătatea dinților. Alegerea gustărilor potrivite poate ajuta la prevenirea cariilor și la menținerea unui zâmbet sănătos.  Iată câteva gustări delicioase pe care le poți oferi copiilor tăi: Fructe proaspete și legume crocante Fructele sunt întotdeauna o...

© 2023 Dental Texture – All rights reserved.