dental-texture-profilaxie-dentara-airflow

Profilaxia dentară este specialitatea stomatologiei care se ocupă cu prevenirea apariţiei cariei dentare sau a bolilor parodontale precum şi prevenirea evoluţiei acestora, prin tehnici minim invazive. Din arsenalul terapeutic al profilaxiei putem aminti controalele şi igienizările periodice efectuate de către medicul stomatolog, detectarea și fluorizarea leziunilor carioase incipiente, precum și sigilarea dinților recent erupți.

Ședința de igienizare are loc la începutul fiecărui tratament stomatologic, dar și o dată la 6 luni. Aceasta constă în:

1. Detartrajul cu ultrasunete constă în îndepărtarea tartrului de la nivelul dinților, cu ajutorul dispozitivului cu ultrasunete.

2. Periajul profesional se realizează în cabinet cu ajutorul unei periuțe și paste speciale, având ca scop înlăturarea plăcii bacteriene de pe suprafața dentară precum și înlăturarea petelor de pe dinți, determinate de alimente/tutun.
3. Tratamentul cu aparatul de profilaxie Airflow constă în spălarea dinților cu o pulbere de bicarbonat de sodiu în amestec cu apă, sub presiune, având ca scop îndepărtarea petelor de pe dinți, din zone greu accesibilie, a depozitelor fine de tartru, având ca rezultat dinți mai albi, mai luminoși.

logo

O echipă de stomatologi care lucrează pentru a vă asigura că aveți cel mai bun zâmbet.

PROGRAM DE LUCRU

Luni: 13:00 – 20:00

Marţi: 08:00 – 15:00

Miercuri: 13:00 – 20:00

Joi: 13:00 – 20:00

Vineri: 08:00 – 15:00

Sâmbătă – Duminică: Închis
Privacy-law
rsz_secureid
BLOG
Gustări sănătoase pentru copii, aprobate de medicul dentist
Gustări sănătoase pentru copii, aprobate de medicul dentist
Cu toții știm cât de importante sunt alimentele sănătoase care să placă copiilor dar să fie și benefice pentru sănătatea dinților. Alegerea gustărilor potrivite poate ajuta la prevenirea cariilor și la menținerea unui zâmbet sănătos.  Iată câteva gustări delicioase pe care le poți oferi copiilor tăi: Fructe proaspete și legume crocante Fructele sunt întotdeauna o...

© 2023 Dental Texture – All rights reserved.