Excelenta dentara
Îngrijire excepțională

Coroane Dentare
Coroanele dentare păstrează funcționalitatea dinților afectați de carii, care au obturații vechi ce nu mai fac față forțelor ocluzale sau din care s-au rupt porțiuni mari din dinte sau prezintă fisuri dentare.
Implant Dentar
În cazul în care căutați informații despre implantul dentar, în cele ce urmează vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie înainte de începerea tratamentului.
Tratamentul Bolii Parodontale
Boala parodontală este de obicei cauzată de placă bacteriană, care este o pelicula de bacterii, detritusuri și săruri din salivă ce se formează constant pe dinți. De aceea vă recomandam să ne vizitati regulat la 6 luni pentru igienizare.
Albirea Dentară
Dinții joacă un rol important în viață noastră, atât din punct de vedere estetic, masticator cât și în vorbire.
Menținerea aspectului estetic și sănătos al dinților cere multă atenție!
Obturații coronare
Caria dentară apare atunci când bacteriile din cavitatea bucală produc acizi care atacă dintele. Caria dentară constituie, prin complicațiile sale, principala cauză a pierderii a dinților.
Ortodonție
Tratamentul ortodontic este realizat de către medicul ortodont și constă în aplicarea aparatelor ortodontice cu scopul de a corectă alinierea inestetică a dinților.
Stomatologie pediatrică (pentru copii)
Dinții de lapte sunt primii dinți care apar pe arcadele dentare, iar de sănătatea lor depinde trăinicia dinților definitivi.
Tratamentul endodontic
Un dinte infectat grav sau afectat de carie poate fi salvat, uneori, prin scoaterea nervului, adică îndepărtarea pulpei dintelui și tratarea canalului radicular. Aceasta este o procedură complexă care implică manualitate, instrumentar si aparatura adecvată dar și multă răbdare.

Zâmbetul tău este
Prioritatea Noastră

Misiunea și viziunea clinicii este de a trata şi rezolva problemele pacienţilor noştri într-un mod profesionist. Ne obligăm ca fiecare pacient care îşi termină planul de tratament în clinica noastră să mai revină numai la controalele periodice.

Dental Texture a fost fondată pentru a crea zâmbete frumoase.

Ne tratăm pacienţii cu respect, le oferim cele mai bune servicii stomatologice, aparatură de ultimă generaţie, medici specializaţi pe diferite probleme stomatologice, timp scurt de aşteptare pentru programări şi înţelegere din partea noastră!

Ne dorim să putem facilita accesul la servicii stomatologice tuturor persoanelor care au nevoie.

Nu vă place aspectul zâmbetului dumneavoastră, fie aveţi unul sau doi dinţi mai închişi la culoare din cauza unui tratatment de canal mai vechi, fie aţi căzut şi v-aţi ciobit sau chiar rupt dinţii din faţă  şi nu doriţi să puneţi coroane dentare… Noi suntem pregătiţi să vă oferim o gamă  largă de soluţii pentru problemele dumneavoastră.

0123456789001234567890%
Satisfacția clientului
0123456789001234567890%
Succesul intervenției
012345678900123456789001234567890%
Mulțumit de serviciu
0123456789001234567890%
Recuperare rapida

Review-uri

Clinica Dental Texture în prezent tratează peste 20 de cazuri stomatologice zilnic, inclusiv urgenţele stomatologice, iar capacitatea acesteia este în continuă dezvoltare.

Maria

Cabinet curat și ambient plăcut , personal tânăr și primitor, medici profesioniști … cam așa aș descrie experiență mea. Problema mea a fost rezolvată cu promptitudine și fără drumuri suplimentare, deoarece au și radiografie în cabinet.

Melanie

We had a very pleasant experience with Dr. Raluca and her staff. My daughter was very anxious about the appointment and any procedure, but Dr. Raluca was very patient with her and spend a lot of time trying to calm her down. Dr. Raluca is very professional, she takes the time to explain what needs to be done and provides valuable advice , It’s not easy to find a good dentist, I highly recommend Dr. Raluca and her staff!

Eugen

Am 6 coroane minunate! Arată foarte natural și zâmbesc în continuu. Echipa e profesionistă! Cabinetul are un look cald și primitor! Recomand din tot sufletul! 

Anca

Locație foarte ușor accesibilă, atenție la detalii și echipamente moderne! Echipa este formată din medici tineri, la curent cu noutățile din domeniul stomatologiei.

Serviciile
Dental Texture

Mai Multe
Detalii

Estetică dentară

Estetica dentară este responsabilă cu frumusețea și armonia zâmbetului. Când vorbim despre un zâmbet frumos ne referim atât la dantură cât și la aspectul gingiilor.

Tratamentele dentare estetice implică atenție deosebită și delicatețe în actul medical pentru ca rezultatul final să fie impecabil. Este important să fie studiată forma, dimensiunea și culoarea dinților pentru a oferi rezultate individuale plăcute atât estetic cât și din punctul de vedere al naturaleții zâmbetului, și nu în ultimul rând al funționalității.

Cele mai frecvente tratamente sunt:

 • Albirea dentară
 • Fațetele dentare
 • Estetica gingiilor

Odontoterapie

Odontoterapia este ramura stomatologiei care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul cariilor dentare. Atunci când igiena orală nu este realizată corespunzător, rezultatul este distrugerea suprafeței exterioare a dintelui, adică a smalțului și a dentinei.

Tratamentul cariilor se realizează prin îndepărtarea țesutului afectat și înlocuirea acestuia cu o umplutură compozită care va restabili forma și funcționalitatea dintelui.

Opțiunile de tratament pot fi:

 • Tratamentul cu fluor
 • Obturația dentară
 • Reconstituire dentara cu pivot din sticla
 • Coafaj direct
 • Coroana dentară
 • Tratamentul de canal radicular
 • Extracția dentară

Endodonție

Pune-ți zâmbetul sub lupă.

Endodonția este specialitatea dentară preocupată de studiul și tratamentul pulpei dentare, fiind una dintre cele mai frecvente proceduri atunci când dintele este profund afectat de caria dentară.

Endodonția implică fie conservarea unei părti, fie a întregii pulpe dentare sănătoase, fie îndepărtarea întregii pulpe în cazul în care este afectată ireversibil. Endodonția nu implică doar tratamentul dinților cu țesut pulpar infectat, ci și conservarea dinților care nu au reușit să raspundă la tratamentul endodontic non-chirurgical sau a dinților care au dezvoltat leziuni noi, de exemplu, atunci când este necesară re-tratarea canalului radicular sau în chirurgia periradiculară.

Tratamentul canalului radicular implică, în cele mai multe cazuri, îndepărtarea pulpei dentare deteriorate și infectate, curățarea și dezinfectarea întregului canal, umplerea și etanșarea sistemului canalului radicular și plasarea unei restaurări directe precum umplerea compozitului sau restaurare indirecta precum utilizarea unei coroane dentare.

Protetică

Protetica dentară este ramura stomatologiei care se ocupă cu restabilirea danturii prin înlocuitori artificiali a dinților naturali și a gingiilor acolo unde este cazul. Tratamentele protetice vizează cavitatea orală atât din punct de vedere funcțional cât și estetic.

Protetica dentară vizează înlocuirea dinților lipsă prin proteze dentare fixe sau mobile ce au ca scop restabilirea sănătății orale și îmbunătățirea aspectului zâmbetului.

Protetica are ca scop principal reconstrucția oro-dento-facială, adică restabilirea funcției fonetice, a masticației și protejarea maxilo-facială de efectele bruxismului (scrâșnitul dinților).

Protetice fixe:

 • Punte dentară pe implanturi
 • Punte dentară fixată pe dinți naturali
 • Coroană dentară pe implanturi
 • Coroană dentară fixată pe dinți naturali Încrustații (inlay-onlay)

Protetice mobile

 • Proteză dentară totală
 • Proteză dentară parțială
 • Proteză scheletată cu sisteme speciale

Parodontologie

Parodontologia este ramura stomatologiei care se concentrează exclusiv pe boala inflamatorie care afectează gingiile și celelalte structuri de susținere a dinților pe arcadă – gingie, os alveolar și ligament parodontal.

Boala parodontală reprezintă afectarea inflamatorie a țesuturilor din jurul dinților: gingie, ligamente parodontale și os alveolar. Principalele semne clinice sunt: inflamarea gingiei cu apariția sângerărilor gingivale, retracții gingivale, mobilitate dentară cu apariția spațiilor între dinți și resorbția osoasă.

Evaluarea parodontală se face prin examen clinic, parodontometrie și examen radiologic. Examenul clinic urmărește aspectul, volumul și consistența gingiei, mobilitatea dinților, prezența factorilor de risc, precum placa bacteriană și tartrul dentar, lucrări protetice sau obturații incorect adaptate, anomalii dentomaxilare.

Tratamentul bolii parodontale cuprinde mai multe etape în funcție de gradul de severitate al bolii. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

.

Pedodonție

Pedodonția este ramura stomatologiei dedicată sănătății orale a copiilor, de la apariția primului dinte și până în adolescență.

La sugari, primul dinte își face apariția în jurul vârstei de 6 luni, iar începând cu vârsta de 6-7 ani dinții de lapte încep să fie înlocuiți cu cei permanenți. Fără îngrijirea dentară adecvată, copiii se pot confrunta cu probleme care provoacă atât disconfort prin durere asociată dar și complicații care pot avea urmări pentru tot restul vieții.

Tratamente dentare pentru copii:

 • Profilaxie
 • Fluorizare
 • Sigilare dentară

Tratamentul cariilor dentare:

 • Îngrijire ortodontică timpurie
 • Tratamente endodontice
 • Extracții dentare

Chirurgie și Implantologie

Chirurgia dento-alveolară este o ramură complexă a stomatologiei care vizează tratarea problemelor dinților, gingiilor, maxilarului și a altor componente osoase și moi ale aparatului oro-maxilo-facial.

Domeniul de aplicare a chirurgiei dento-alveolare cuprinde o arie largă, de la extracții dentare simple, extacția dinților incluși, tratamentul chirurgical al incluziei dentare până la tratarea infecțiilor maxilo-faciale, refacerea chirurgicală a defectelor osoase la nivelul osului alveolar, gingivectomie, gingivoplastie dar și intervenții chirurgicale preprotetice și reconstructive.

Cele mai frecvente proceduri:

 • Extracțiile dentare (extracția molarilor de minte, caninilor sau molarilor incluși)
 • Tratamentul abceselor dentare prin drenajul infecției acumulate
 • Sinus lift intern și extern (pentru augmentare osoasă înainte de inserarea unui implant dentar)

Profilaxia dentară

Profilaxia dentară este specialitatea stomatologiei care se ocupă cu prevenirea apariţiei cariei dentare sau a bolilor parodontale precum şi prevenirea evoluţiei acestora, prin tehnici minim invazive. Din arsenalul terapeutic al profilaxiei putem aminti controalele şi igienizările periodice efectuate de către medicul stomatolog, detectarea și fluorizarea leziunilor carioase incipiente, precum și sigilarea dinților recent erupți.

Ședința de igienizare are loc la începutul fiecărui tratament stomatologic, dar și o dată la 6 luni. Aceasta constă în:

1. Detartrajul cu ultrasunete constă în îndepărtarea tartrului de la nivelul dinților, cu ajutorul dispozitivului cu ultrasunete.

2. Periajul profesional se realizează în cabinet cu ajutorul unei periuțe și paste speciale, având ca scop înlăturarea plăcii bacteriene de pe suprafața dentară precum și înlăturarea petelor de pe dinți, determinate de alimente/tutun.
3. Tratamentul cu aparatul de profilaxie Airflow constă în spălarea dinților cu o pulbere de bicarbonat de sodiu în amestec cu apă, sub presiune, având ca scop îndepărtarea petelor de pe dinți, din zone greu accesibilie, a depozitelor fine de tartru, având ca rezultat dinți mai albi, mai luminoși.

Alte situații în care se intervine chirurgical

 • Gingivectomie / Gingivoplastie – tratamente aplicate în urma complicațiilor afecțiunilor parodontale
 • Chistectomii – îndepărtarea chisturilor
 • Rezecții apicale – pentru a salva un dinte profund afectat
logo

O echipă de stomatologi care lucrează pentru a vă asigura că aveți cel mai bun zâmbet.

PROGRAM DE LUCRU

Luni: 13:00 – 20:00

Marţi: 08:00 – 15:00

Miercuri: 13:00 – 20:00

Joi: 13:00 – 20:00

Vineri: 08:00 – 15:00

Sâmbătă – Duminică: Închis
Privacy-law
rsz_secureid
BLOG
Gustări sănătoase pentru copii, aprobate de medicul dentist
Gustări sănătoase pentru copii, aprobate de medicul dentist
Cu toții știm cât de importante sunt alimentele sănătoase care să placă copiilor dar să fie și benefice pentru sănătatea dinților. Alegerea gustărilor potrivite poate ajuta la prevenirea cariilor și la menținerea unui zâmbet sănătos.  Iată câteva gustări delicioase pe care le poți oferi copiilor tăi: Fructe proaspete și legume crocante Fructele sunt întotdeauna o...

© 2023 Dental Texture – All rights reserved.